Frakt & Retur

Levering og retur

Royal Mail for levering til de aktuelle landene. Og deretter overført til staten postgangen og aktuelle samarbeidspartnere i landet. I de fleste tilfeller vil vi bruke Royal Mail Air Services aksept, slik at vi kan spore pakker dør-til-dør gjennom hele prosessen. Hvis et land ikke støtter dette da Royal Mail International Signed vil bli brukt.

Merverdiavgift (MVA) ordre fra land utenfor EU vil bli slettet. Kjører socket er ikke ansvarlig for, og heller ikke er det ansvarlig for mottakerlandet av regjeringen pålegge toll eller importavgifter. Disse kostnadene dekkes av kunden. Gjennom vår hjemmeside for å plassere en ordre for kunden å bekrefte at de godtar det ansvar som følger av sin regjering noen avgifter.

Vi kan ikke forutsi verdien av enhver regjering pålegge noen avgifter. Toll praksisen varierer fra land til land, kan endres. Vi anbefaler at før du kjøper hver kunde bør kontakte sitt lokale toll for eventuelle importavgifter eller avgifter kan brukes til mer informasjon.

Enhver avgifter eksportoperasjonen vil bli belastet tilsvarende kunder fordi adressaten nekter å betale tollavgifter generert i.

planlegging Times

Vi vil at du skal motta din bestilling så snart som mulig. Hvis bestillingen er plassert før 15:00, mandag - fredag, vil vi prøve å sende den samme dag (unntatt helligdager). Weekend bestillinger vil bli behandlet, men ikke sendes før mandag morgen. Noen ganger kan en del av ordren, kan det være en liten forsinkelse separat. Kundene trenger ikke å betale ekstra porto kostnader i dette tilfellet, vil klienten erstatte produktet eller deler refusjon alternativ forsinkelse varsling.

spor Alle bestillinger vil bli bedt om å gi et sporingskode planlegging. Bestillinger kan spores i sporing av Royal Mail nettsiden.

Shipping og fakturaadresse

Kunder har en annen leveringsadresse og fakturaadresse, er at valg av arbeid. Vi gjør din fakturaadresse, din adresse registreringskortet for å matche kravene, ellers betalingen vil ikke bli avgjort av våre sikkerhetskontroller. Internasjonale bestillinger velge en annen leveringsadresse, etter anmodning kan føre til identitet (pass eller førerkort) bevis. Beviset for identitet vil bli holdt før du bestiller.

forsinket levering

I sjeldne tilfeller kan vi være fra lager varer, kan ha opptil to virkedager en liten forsinkelse. Men dersom forsinkelsen er lenger, så vil vi kontakte deg for å sikre at du er fornøyd med å vente. I dette tilfellet, dersom kunden ønsker en refusjon vil bli brukt til å kansellere bestillingen. Mitt prosjekt er ikke ennå?

Det kan være flere grunner til at du ikke har mottatt din bestilling. Først av alt, sjekk Royal Mail sporing nettside gir sporingsinformasjon. Dette vil gi deg den nyeste leveringsinformasjon. Av og bestillinger ta litt lengre tid enn vanlig, vi kreve opptil syv virkedager for å tillate levering av Storbritannia, internasjonale 28 dager.

Levering kan ha prøvd i dette tilfellet, skal du ha mottatt et kort som sier at pakken din eller at det må hentes fra ditt lokale postkontor.

Bestill litt tapt i postvesenet. Hvis dette skjer, må vi for å vente i 28 dager, kan vi spørre før. Under normale omstendigheter, blir pakken åpnes eller returneres til oss i løpet av tiden. Vi vil deretter kontakte deg for å planlegge eller refundere kostnaden for levering av prosjektet.

Tilbake

Bli trendy fra topp til tå og gå den nye sesongen i møte de hotteste i sesongen sko fra fevikpizza.no- den siste finishen til antrekket ditt. Gi antrekket kant med et par støvler eller stiletter for en kveld med en tettsittende kjole med blonder. Du kan også velge avslappet look med et par joggesko, et par rå jeans og en uttalelse svette, eller fulend din maskuline utseende med et par loafers eller lakksko. Uansett hvilken trend du har på, vi har fått sko for å matche!

Copyright @2020 www.wtestes.com Inc. Sko Shop. Herresko. sneakers